Kommunsamarbeten

kommun.fw

Kommunsamarbeten


Söker du jobb och vill ha hjälp där du bor? Academicum erbjuder arbetsförmedlingstjänster i Nacka och Sollentuna kommun.

JOBBEXPERT I NACKA

Academicum erbjuder tjänsten Jobbexpert till dig som anvisas av Nacka kommuns vägledare. Vår målgrupp är främst akademiker, alltså du som har studerat på ett universitet eller en högskola. Academicum har stor erfarenhet av coachning, praktiksökning med mera, bland annat genom programmen Korta Vägen och Akademikertrainee.

Hos oss lägger du, tillsammans med vår jobbexpert, upp ett program för ditt jobbsökande. Programmet kan bland annat hjälpa dig med att:

  • analysera arbetsmarknaden för att skapa en jobbsökarstrategi
  • upprätta CV och ansökningsbrev
  • intervjuträna dig inför en anställningsintervju
  • arbeta med sociala medier
  • hitta en praktikplats som passar din kompetens om du är intresserad av det.

Vill du veta mer? Läs mer här eller kontakta Academicum på info@academicum.se eller ring 018 15 72 09.

Här kan du kontakta Nacka kommun:
Kontakt

SOLLENTUNA

I vårt samarbete med Sollentuna kommun jobbar vi med karriärtjänster även för dig som är akademiker och bor i Sollentuna. Målet är att du ska få ett jobb där du har nytta av din utbildning. Du ansöker till programmet genom Sollentuna kommun. Du får en coach som matchar din kompetens och tillsammans bestämmer ni programmets upplägg vid det första mötet. Upplägget kan därefter bland annat innehålla samma tjänster som vi beskriver i punktlistan ovan.
Vill du veta mer? Kontakta Regina Guvenius på regina.guvenius@academicum.se eller på telefonnumret 076 101 54 71.

Här kan du kontakta Sollentuna kommun:
Kontakt