Uppsala

Akademikerspåret Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som vänder sig till utlandsfödda akademiker. Utbildningen innehåller bland annat undervisning om den svenska arbetsmarknaden, intervjuteknik och CV-skrivning samt praktik inom den bransch akademikern har en utbildning inom. Utbildningen startar med en kartläggningsvecka där vi kartlägger deltagarnas kompetens och bedömer om utbildningen är en lämplig insats. Kartläggningsveckan startar två veckor innan “den riktiga” kursstarten.

Startdatum för Korta vägens kartläggningsvecka: 2020-05-25

Välkommen på informationsmöten om Korta vägen!

Måndag 4:e maj kl 10.00

Måndag 11:e maj kl 13.00

Tisdag 19:e maj kl 10.00

Kartläggningsveckans ID-nummer: 242106

Kontakt

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Du kan vända dig till Arbetsförmedlingen för att fråga om Akademikerspåret Korta vägen skulle passa för dig. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare. Om du är intresserad av Korta vägen i Uppsala kan du till Arbetsförmedlingen uppge att du vill gå “Akademikerspåret korta vägen med utbildnings-ID 23 64 40”

Undervisningen är på: 

Västra Ågatan 12, Uppsala