Textgranskning och korrekturläsning

Textgranskning och korrekturläsning

Bättre texter ger bättre resultat
Academicum erbjuder textgranskning och korrekturläsning. En felfri text är ett snabbt sätt att ge ett gott intryck redan från början. Oavsett om du skriver ansökningshandlingar, studentuppsatser, säljande texter eller blogginlägg får du bättre respons om språket är korrekt och texten flödar smidigt. Våra granskare tar alltid hänsyn till målgruppen och anpassar texten efter dina behov.

Hur går det till?
Du skickar din text till oss. Sedan tittar vi på den för att bedöma hur mycket arbete som krävs för att lämna tillbaka en text som du och de som ska läsa texten blir nöjda med. Därefter lämnar vi en offert och förslag på när vi kan vara färdiga.

Vad kostar det?
Standardpris per sida är 15 kronor. Beroende på hur mycket som behöver ändras och hur lång texten är förbehåller vi oss rätten att lämna offerter som antingen kan kosta mer eller mindre än så.

Hör av dig!
För att beställa en granskning, mejla din text som en bifogad Word-fil. Berätta också lite om vad det är för text och vad den ska användas till. Du kan också mejla oss via länken ovan för mer information, eller ringa 018 15 72 09.

 

A-logo.fw