Academicum söker språklärare, yrkescoacher och agenter

Academicum söker nya medarbetare!

Universitets- eller högskoleutbildade yrkescoacher och lärare sökes till karriärverksamhet i Mälardalen
Academicum söker nya medarbetare till vår verksamhet på olika orter i och omkring Mälardalen.

Språklärare i Solna och Nyköping
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som vill undervisa nyanlända akademiker i svenska som andraspråk. Undervisningen ska vara särskilt inriktad mot att förbereda deltagarna för arbetsmarknaden och yrkeslivet i Sverige. Du kommer att arbeta inom programmet Korta vägen. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i Solna eller Nyköping.

Yrkescoacher i Solna, Uppsala, Eskilstuna och Nyköping
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som är intresserad av att som konsult arbeta med nyanlända akademiker i programmet Korta vägen. Som konsult ska du ha ett eget företag och gärna ett kontaktnätverk i eller nära någon av orterna Solna, Uppsala, Eskilstuna eller Nyköping.

Arbetet innebär bland annat att kontakta arbetsgivare, ge intervjuträning och vid behov medverka i utbildningsinsatser. Arbetet som yrkescoach är uppdragsbaserat.

Agenter i Sollentuna
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som är intresserad av att som konsult arbeta med akademiker. Uppdraget som agent består av att ordna praktikplatser för akademiker inom olika kompetensområden. Som konsult ska du ha ett eget företag och gärna ett kontaktnätverk i Stockholm. Arbetet som agent är uppdragsbaserat.

För samtliga tjänster/uppdrag ska du dela Academicums syn: att en person som kommit till Sverige ska få ett utbildningsrelevant jobb eller kunna gå vidare i utbildning så fort som möjligt.

Om du är intresserad, kontakta olof.pettersson@academicum.se, 076-426 91 19. Bifoga CV och personligt brev. Ange vilken/vilka orter och tjänster/uppdrag du är intresserad av.