Umeå: Academicum söker yrkescoach i Västerbotten!

Ansök senast: 3 juni, 2022

Academicum söker yrkescoach för karriärverksamhet i Västerbotten.

Du kommer att arbeta inom arbetsmarknadsutbildningen Akademikerspåret Korta vägen, ett program som genom undervisning och praktik förbereder deltagarna för arbetsmarknaden. Vi är baserade i Umeå men jobbar mot hela Västerbotten och har deltagare på olika orter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning och som är intresserad av att som konsult arbeta med akademiker i programmet Korta vägen. Som konsult ska du ha ett eget företag, kunskaper om arbetsmarknaden och ett bra kontaktnätverk mot arbetsgivare i Västerbotten. Vi ser gärna att du har ett säljande och positivt förhållningssätt, är lösningsorienterad och nyfiken på människor samt delar Academicums värdegrund att alla människor har lika värde.

Vad innebär arbetet?

Arbetet innebär att söka matchande praktikplatser för akademiker inom olika kompetensområden. Jobbet innebär att i samråd med projektledare kontakta arbetsgivare, förbereda deltagarna för praktikintervjuer och vid behov medverka i utbildningsinsatser. Arbetet som yrkescoach är uppdragsbaserat.

Om du är intresserad, kontakta Karin Ahlman Toyama; karin.ahlman-toyama@academicum.se tel: 072-215 15 30. Bifoga CV och personligt brev.