Uppsala - Korta vägen

Nästa start:

Om Korta vägen i Uppsala

Akademikerspåret Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Kursen inleds med kartläggning och bedömning av individens möjligheter och val av utbildningsinnehåll. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Uppsala har kursstarter ungefär var tredje månad i Academicums lokaler på Västra Ågatan 12.

Nästa start: 27 februari 2023

 

Informationsmöten om Korta vägen i Uppsala

Vill du veta mer om Akademikerspåret Korta vägen i Uppsala, hur undervisningen och praktiken går till och hur du registrerar dig för Korta vägen? Academicum arrangerar  studiebesök där vi informerar om utbildningen och du får chans att ställa frågor.

Inför starten 27 februari har vi informationsmöten följande datum:
 
10 januari kl. 10.00
24 januari kl. 10.00
14 februari kl. 10.00
 

Om du är intresserad av att delta på ett informationsmöte ska du anmäla dig till: niklas.hellstrand@academicum.se

Informationsmötena sker i Academicums lokal i Uppsala.

 

Hur gör jag för att gå Korta vägen?

Kontakta gärna projektledaren för Korta vägen i Uppsala: Niklas Hellstrand, niklas.hellstrand@academicum.se, 0725-75 65 25 om du vill göra en intresseanmälan eller om du har frågor om programmet.

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Du kan vända dig till Arbetsförmedlingen för att fråga om Akademikerspåret Korta vägen skulle passa för dig. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare. Om du är intresserad av Korta vägen i Uppsala kan du till Arbetsförmedlingen uppge att du vill delta i “Akademikerspåret korta vägen med utbildnings-ID 280917”

 

Kontakt

Utbildningens adress: 

Västra Ågatan 12, Uppsala

 

 

Här kan du se en informationsvideo om Korta vägen