Malmö - Korta vägen

Nästa start: 2023-09-13

Om Korta vägen i Malmö

Akademikerspåret Korta vägen är en förberedande utbildning för akademiker med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Malmö har kursstarter  varannan måndag i Academicums lokaler på Pilgatan 6, Malmö. 

Nästa start: 2023-09-13

ID för anvisning: 289401

Information om Korta vägen i Malmö

Vill du veta mer om Akademikerspåret Korta vägen i Malmö, hur undervisningen och praktiken går till och hur du registrerar dig för Korta vägen? 

Kontakta projektledaren Charlotte Bernström på charlotte.bernstrom@academicum.se

Charlotte arrangerar också digitala studiebesök varje onsdag klockan 10.00 där du får information och möjlighet att ställa frågor om utbildningen.

Mejla till Charlotte om du är intresserad av att vara med på ett studiebesök. Du får ett svar med en länk som du använder för att gå med i det digitala studiebesöket. Om tiden på onsdagar inte passar för dig kan du fråga Charlotte om andra möjliga dagar och tider för studiebesök.

 

Hur gör jag för att gå Korta vägen?

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Det är Arbetsförmedlingen som bedömer om du passar för att gå Korta vägen, och som anvisar dig till kursen. Kontakta Arbetsförmedlingen och berätta att du är intresserad av Akademikerspåret Korta vägen. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare.

Kontakt

Adress
Academicum Utbildning och Bemanning AB
Pilgatan 6
212 12 Malmö

 

Här kan du se en informationsvideo om Korta vägen: