Jobba hos oss

Jobba hos oss


Academicum söker lärare i svenska och samhällskunskap för nyanlända akademiker (SOLNA) 

Vi söker dig som är utbildad lärare inom svenska och samhällsvetenskap. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av undervisning inom svenska/svenska som andraspråk. Det är även meriterande att du har goda datorkunskaper. Arbetet innebär undervisning i samhällsorientering och yrkessvenska på en högskoleförberedande kurs för nyanlända samhällsvetare och socionomer. Hel- eller deltid kan diskuteras. Som person är du självgående, pålitlig och öppen och har lätt för att samarbeta.

Vid frågor eller mer information:

Agneta Wallin agneta.wallin@academicum.se 070-32 79 722

 

Academicum söker lärare i svenska för nyanlända akademiker  

Academicum söker dig som kan jobba som lärare i svenska för nyanlända akademiker. Arbetet innebär undervisning i svenska (inkl. till exempel grammatik, kommunikation, akademiskt skrivande) med målet att förbereda deltagarna för vidare studier eller för yrkesverksamhet inom deras kompetensområden. Arbetet ställer höga krav på förmåga att planera och arbeta självständigt.

Vi söker dig som har en högskoleexamen och som har minst 3 års erfarenhet av undervisning i Svenska 3 eller Svenska som andraspråk 3 eller i svenska motsvarande C1 enligt europarådets skala. Det är även meriterande att du har goda datorkunskaper. Som person är du självgående, pålitlig och öppen och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du som söker är engagerad i dina uppdrag och tycker om mötet med människor.

Skicka gärna din ansökan till:
ansokan@academicum.se

Mer info/frågor: Mikael Perssonmikael.persson@academicum.se, 072 22 22 548