Malmö: Yrkescoach för Korta vägen

Ansök senast: 14 augusti, 2022

Yrkescoach till Korta vägen Skåne

Nu söker Academicum praktikförmedlare för uppdrag på deltid i Malmö inom ramen för arbetsmarknadsutbildningen Akademikerspåret Korta vägen. Genom Korta vägen får kursdeltagarna undervisning och praktik (APL) relevant för deras yrke.

Uppdraget består i att kartlägga deltagares kompetens och sedan matcha kompetensprofilen mot passande praktikplatser. Som praktikförmedlare drivs du av att föra människor närmare arbetsmarknaden, och du trivs med att presentera/marknadsföra deltagare för arbetsgivare och ha kontakt med många olika människor, företag och myndigheter.

Uppdragen utförs i första hand på konsultbasis så vi ser helst att du har ett eget företag. Du ska också ett brett kontaktnätverk en akademisk utbildning om minst två år samt samt gärna erfarenhet från olika branscher.

När behov uppstår kan det också bli aktuellt att anlitas för att leda utbildningsinsatser av yrkescoachande karaktär, i ämnen som ska föra deltagargruppen närmare arbetsmarknaden, t.ex. CV-skrivande, ansökningsbrev och intervjuteknik. Längre fram kan det också bli aktuellt med samarbeten i andra coachnings- och matchningstjänster.

Academicum är intresserade av långsiktiga samarbeten och du väljer själv i vilken utsträckning du är beredd att ta på dig uppdrag inom ramen för Korta vägen.

Vi ser gärna att du som söker:

– är engagerad i dina uppdrag och tycker om mötet med människor med olika kompetenser och olika kulturell bakgrund.

– har lätt för att arbeta självständigt.

– arbetar obehindrat med datorer.

– klarar av att hålla deadlines.

Lön: Arvoderade uppdrag

Tillträde: Vid överenskommelse.

Om det låter intressant för dig, så skicka ditt CV och ansökningsbrev till: ansokan@academicum.se

Döp ditt mail till ”Yrkescoach Malmö”

 

Har du frågor?

Johannes Bergfeldt
Verksamhetsansvarig Academicum
0722200915
Charlotte Bernström
Projektledare Korta vägen Skåne