Västerbotten (Umeå) - Korta vägen

Nästa start:

Om Korta vägen i Västerbotten

Akademikerspåret Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Västerbotten har sin verksamhet i SLU:s lokaler på Skogmarksgränd 17 i Umeå.

Nästa start: Den sista starten för Akademikerspåret Korta vägen i Umeå var i februari 2023. Till hösten 2023 kommer en ny version: Akademikertjänst Korta vägen. Nästa start för Korta vägen i Umeå blir till hösten, men datum är inte bestämt ännu. Kontakta Arbetsförmedlingen eller vår projektledare Karin Ahlman Toyama för mer information, eller om du är intresserad av att ta emot en praktikant från Korta vägen.

Kontakt

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Du kan vända dig till Arbetsförmedlingen för att fråga om Akademikerspåret Korta vägen skulle passa för dig. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare.

Klicka här för att se information om Korta vägen i Västerbotten på Arbetsförmedlingens hemsida.

Besöksadress 

SLU Campus

Skogmarksgränd 17, 901 83 Umeå

 

Här kan du se en informationsvideo om Korta vägen: