Malmö – Korta vägen

Nästa start: Inga planerade starter

Om Korta vägen i Malmö

Akademikertjänst Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Malmö har kursstarter var tredje månad.


Kommande starter:

2024-08-12   (Kursstartens ID-nummer för registrering: 296994)


 

Informationsmöten om Korta vägen Malmö

Vill du veta mer om Akademikerspåret Korta vägen Malmö, hur undervisningen och praktiken går till och hur du kan bli registrerad? Kontakta projektledaren Charlotte Bernström på charlotte.bernstrom@academicum.se

Charlotte arrangerar digitala studiebesök varje onsdag klockan 10.00 där du får information och möjlighet att ställa frågor om utbildningen.

Mejla till Charlotte på charlotte.bernstrom@academicum.se om du är intresserad av att vara med på ett studiebesök. Skriv ditt förnamn, efternamn, bostads-ort och e-postadress. Du får ett svar med en länk som du använder för att gå med i det digitala studiebesöket.

 

Hur gör jag för att gå Korta vägen?

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om Korta vägen passar för dig, och registrerar dig för utbildningen. Först av allt måste du därför vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Om du vill gå Korta vägen kan du sedan kontakta Arbetsförmedlingen via deras chatt eller på telefon 0771-416 416 och säga att du är intresserad av Korta vägen.

Du kan också delta på ett av de informationsmöten som vi arrangerar inför varje utbildningsstart. Där du får veta mer om Korta vägen och får möjlighet att ställa frågor till vår personal.

 

Kontakt

Adress
Academicum Utbildning och Bemanning AB
Hyllie Park Folkhögskola, Stensjögatan 3 
217 65 MalmöHär kan du se en informationsvideo om Korta vägen: