Deltagarna berättar

Deltagarna berättar - Stockholm

Om Korta vägen i Stockholm

Akademikerspåret Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Stockholm har kursstarter ungefär var tredje månad månad i Academicums lokaler på Hannebergsgatan 33, Solna.

Nästa start: 2023-02-20

Kurs-ID: 281396

 

Informationsmöten om Korta vägen

Inför kursstarten 20 februari arrangerar Academicum informationsmöten där du får veta mer om Akademikerspåret Korta vägen och kan ställa frågor om programmet. Du kan antingen delta i ett digitalt informationsmöte (via Google Meet) eller ett fysiskt möte på plats i undervisningslokalerna på Hannebergsgatan 33, Solna.

För att anmäla dig till ett informationsmöte, skriv till projektledaren Asli Weheliye asli.weheliye@academicum.se och meddela vilket möte du vill komma till.

Kommande informationsmöten:

16/2 kl 10.00 – 11.00 (på plats)

 

Hur gör jag för att gå Korta vägen?

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Det är Arbetsförmedlingen som bedömer om du passar för att gå Korta vägen, och som anvisar dig till kursen. Kontakta Arbetsförmedlingen och berätta att du är intresserad av Akademikerspåret Korta vägen. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare. På våra informationsmöten kan du få närmare instruktioner.

 

Kontakt

  • Asli Weheliye, projektledare Korta vägen Stockholm, Academicum, telefon: 0725 15 72 09,  asli.weheliye@academicum.se
  • Johannes Bergfeldt, verksamhetsansvarig Korta vägen, Academicum, telefon: 072-22 00 915,  johannes.bergfeldt@academicum.se
  • Arbetsförmedlingen, telefon: 0771-416 416

Adress
Academicum Utbildning & Bemanning AB
Hannebergsgatan 33
171 44 Solna

 

Här kan du se en informationsvideo om Korta vägen: