Västerbotten (Umeå)- Korta vägen

Nästa start: 2024-05-20

Om Korta vägen i Umeå

Akademikertjänst Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning med undervisning och praktik för personer med universitets- eller högskoleutbildning. Du hittar mer information i filmen nedan och på sidan om kursens innehåll.

Korta vägen i Umeå har kursstarter ungefär var tredje månad och har sin verksamhet i SLU:s lokaler på Skogmarksgränd 17 i Umeå. För dig som bor på långt avstånd finns det möjlighet att delta på distans om Arbetsförmedlingen bedömer att Korta vägen är rätt för dig.


Nästa start: 2024-05-20.

Kursens ID-nummer för anvisning (registrering):  295458


 

Hur gör jag för att gå Korta vägen?

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om Korta vägen passar för dig, och registrerar dig för utbildningen. Först av allt måste du därför vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Om du vill gå Korta vägen kan du sedan kontakta Arbetsförmedlingen via deras chatt eller på telefon 0771-416 416 och säga att du är intresserad av Korta vägen.

 

Digitala studiebesök

Vi arrangerar digitala informationsmöten om Korta vägen måndagar klockan 10.30, där vi berättar mer om utbildningen och du får möjlighet att ställa frågor.

Skicka e-post till projektledaren för Korta vägen i Umeå, Karin Ahlman-Toyama,  karin.ahlman-toyama@academicum.se  och skriv ditt för- och efternamn, telefonnummer, bostadsort, e-postadress, och att du är intresserad av att komma på ett studiebesök. Karin återkommer med en länk och datum när du kan komma.

 

Kontakt

För att bli anvisad till programmet måste du vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Klicka på denna länk till Arbetsförmedlingens hemsida.

Du kan vända dig till Arbetsförmedlingen för att fråga om Akademikerspåret Korta vägen skulle passa för dig. Klicka här för att se kontaktuppgifter till Arbetsförmedlingen. Där hittar du telefonnummer, mailadress och chatt till handläggare.

 

Besöksadress 

SLU Campus

Skogmarksgränd 17, 901 83 Umeå

 

Här kan du se en informationsvideo om Korta vägen: